Hooikoorts weerbericht


Iets minder hooikoortsoverlast
Geldig vanaf 2015-05-29
De neerslagkans is dagelijks groot en de lucht wordt regelmatig gezuiverd. Een nadeel is dat de neerslag vaak buiig is. Dit betekent dat de lucht dan slechts plaatselijk of regionaal gereinigd wordt. Tijdens droge momenten kan de wind gemakkelijk pollen aanvoeren uit streken waar de lucht niet is schoongespoeld en zal de overlast snel weer toenemen.
Toch zullen vrijdagavond, maandag en dinsdag enkele actieve neerslaggebieden overtrekken en wordt de lucht op grote schaal tijdelijk pollenvrij gemaakt. Vanaf woensdag breekt een droge periode aan en zal de hooikoortssituatie sterk verslechteren.
In deze tijd van het jaar worden hooikoortsklachten voornamelijk veroorzaakt door zeer sterk allergeen pollen van grassen en in mindere mate door matig allergeen pollen van kruiden.


Wil je op de hoogte gehouden worden van het hooikoorts weerbericht? Laat dan hier je gegevens achter. Tijdens de periode dat de grassen in bloei staan wordt de actuele hooikoortsverwachting gratis en automatisch naar je toegezonden via e-mail.

Deze gegevens verkrijgen wij in samenwerking met www.weeronline.nl.

Aanmelden hooikoortsverwachting

Tijdens de periode dat de grassen in bloei staan (verwachting half mei) wordt de actuele hooikoortsverwachting gratis en automatisch naar je toegezonden.

Welk product helpt jou?

Beantwoord een aantal korte vragen voor een
passend productadvies. Doe de test op Prevalin.nl

Productadvies
Categorie├źn
Wat is hooikoorts?Hooikoorts symptomenBehandelingTipsHooikoorts­verwachting
Middelen
NeussprayOogdruppelsTabletten
Meer informatie
Prevalin.nl
Over Prevalin
Contact